Adatvédelmi nyilatkozat

A nyilatkozat utolsó módosításának dátuma: 2014. május 7.

Általános rész

A GripGift - és üzemeltetője, a GNSoft - (továbbiakban: Szolgáltató) elkötelezett a Felhasználók bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A Szolgáltató nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi a Felhasználókra vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek. A Szolgáltató, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja a Felhasználó adatait kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez a Felhasználó kifejezett felhatalmazást adott. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - a Felhasználó kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. A Szolgáltató a Felhasználó által szolgáltatásunk igénybe vételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

A Felhasználók adatai

A Felhasználók adatai az alábbi esetekben lesznek elérhetők rendszeren belül:
- Az elérhetőségi adatok a GripGift rendszerbe csatlakozott Partnerek számára elérhetők lesznek, amennyiben a Felhasználó érdeklődik a Partner ajándéka vagy terméke iránt. Erre a Felhasználó kifejezett engedélyét adja a regisztráció alkalmával.
- Az elérhetőségi adatok a GripGift rendszerbe csatlakozott Felhasználók számára elérhetők lesznek, amennyiben a Felhasználó érdeklődik a másik Felhasználó által feltett saját feltöltése iránt.
- A Felhasználó egyes adatai (név, alias, székhely) elérhetők a Személyes profil oldalon, amennyiben a Felhasználó nem rejti el ezeket. A Személyes profil alapján nem állapítható meg a Felhasználó elérhetősége, címe, stb.

A Felhasználók tevékenysége

A Felhasználók által végzett, adatvédelmi okokból kritikus tevékenységek minden esetben emailes megerősítést igényelnek, ilyen pl. maga a regisztráció, a jelszó módosítást, de ilyenek egyes Kincstárral kapcsolatos tevékenységek is.

Kiskorú Felhasználók

A GripGift elkötelezett a kiskorú felhasználók védelme iránt. A legkisebb korhatár 14 év, amivel a GripGift-re regisztrálni lehet, ezt a Felhasználó a regisztráció során vállalja.