Történet

Kiskutyánk első ajándéka

A Kiskutyánk meghozta a szerencsét. A fotópályázat utolsó fordulóján a Kutyának és gazdinak is rajta kellett lenni a képen,egy közös fotó kellett,jobban sikerült,mint ahogy gondoltuk. Apuka odaadott egy szál virágot a Kiskutyának,Aki az Apukájának tartotta,és Ő nyúlt is érte,így jött az ötlet,milyen szöveget írjak a képhez. :Ezt a szál virágot Apukámnak adom.

2016-10-20 | 673

Az életem első nagy öröme,megszülettem.

A második nagy boldogságom,a lánygazdim benevezett a júliusban a Gondos Gazdik facebookoldalán induló Kutya-Gazdi kihívás mind a hat fordulójába,és minden héten sorsoltak 12kg Purina Pro Plan kutyatápot. A fődíj egy fél évre elegendő Purina Pro Plan táp volt. A gazdim úgy kezdte,ritkán van kutyafotópályázat,de amikor talált,hiába küldte be a Szüleimet,sose nyert kutyatápot,pedig szeretne kedveskedni Nekünk,mert imád. Most is arra gondolt,tudom,úgyse nyerek,attól mégis részt veszek mindben.

Házikoszton élünk,de időnként, évente 3-4 alkalommal szoktunk kapni egy kis tápot vagy konzervet,de a legolcsóbbat, vagy egy rúd Kutyáknak való szalámit,ez olyan két-háromszáz forint körül van.

2016.augusztus 18-án lettem 6hónapos, és másnap Én nyertem meg a 6.kihívást (utolsó fordulót), ami szeptember 2-án meg is érkezett a 12kg táp, 4db 3kg-os. Mivel a Gondos Gazdik megtudta, 3 különböző életkorú Kutyus van, ezért kaptunk 2gyerektápot , 1 felnőttet , és egy idősnek valót, hogy az igényeinkhez alkalmazkodjanak. Mi mindből ettünk,erősek vagyunk,így ha nem a korosztályunknak megfelelő tápot kapjuk,abból sincs baj.

Ezzel a képpel,viselkedésemmel,szöveggel nagy örömet okoztam a Szüleimnek,ettek egy kis finomságot, és a 3Gazdimnak,mert végre teljesült a kívánságuk.