Részvételi szabályzat

GripGift játékok részvételi szabályzata

A szabályzat utolsó módosításának dátuma: 2017. február 16.

Játék típusok meghatározása

1. GripGift-en szervezett nyereményjátékok: ezen játéktípusba tartoznak azok a sorsolásos, szavazásos, tippelős és kérdés-válasz játékok, melyre a Nevezek, Szavazok, stb. gombbal vehetsz részt.

Sorsolásos, szavazásos, tippelős, stb. játékainkon a GripGiftre történő belépést követően tudsz nevezni, a játék oldalán a megfelelő gombra kattintva. Saját szervezésű játékainkon az esélyedet az esélypontra váltott Zöldhasúid, mint esélypontok határozzák meg. Zöldhasúidat különböző tevékenységekkel szaporíthatod (több info). Bármely játékunkra nevezel, az esélyed akkor is megvan, ha nem váltottál át esélypontra Zöldhasút. Ilyen esetben 50 esélyponttal veszel részt a játékon. Fontos, hogy ezen felül minden esetben olvasd el a játék kiírást is!
Ezen játékok sorsolását maga a GripGift rendszer végzi az esélyek figyelembevételével, a sorsolási procedúrát a partneri felületen indítjuk el a játék lejáratát követően. A sorsoláson résztvevők névsorát, esélyeit, valamint a nyertes nevét egy ún. sorsolási dokumentáció tartalmazza, mely szintén publikálásra kerül az adott játék sorában.
Sorsolásos, szavazásos, vagy kérdés-válasz játék esetén mindenképpen részt veszel a sorsoláson, ha neveztél. Tippelős játék esetén a jó választ adók vesznek csak részt a sorsoláson. Ha szerencsés leszel és nyersz valamelyik GripGiften szervezett nyereményjátékon, tudnod kell, hogy 4 hétig nem kerülhetsz ki nyertesként más, GripGiften szervezett nyereményjátékon, így egyenlítve ki mások esélyeit is. Nem tartoznak ebbe a körbe a Zöldhasú játékaink, ezeket a 4 hét alatt is bármikor megszerezheted, ha van elegendő zöldhasúd, illetve Facebook játékaink sem tartoznak bele, ezeken is kikerülhetsz nyertesként a négy hét alatt is.

1/a. GripGiften szervezett nyereményjáték az összes regisztrált felhasználó közötti sorsolással: néhány játékon való részvételhez nincs más teendőd, mint regisztrálni a GripGift-re, vagy Facebook-on keresztül belépni az oldalra. Ha Facebook-ról érkezel, feltétlenül engedélyezd az alkalmazásunknak az email címed átadását.

2. GripGift-en szervezett Zöldhasú játékok: az összegyűjtött zöldhasúiddal tudsz részt venni az ilyen játékokon, azaz "megvásárolhatod" az adott játék tárgyát. Zöldhasúkat különböző tevékenységekkel szerezhetsz.

Zöldhasú játékainkra szintén a GripGiftre történő belépést követően tudsz nevezni, a játék oldalán a megfelelő gombra kattintva (két lépésben, először érdeklődsz a játék iránt, majd ezt követően "lecsaphatsz" rá). Ahhoz, hogy megszerezhesd a Zöldhasú játék tárgyát (mindegyikből maximum egyet szerezhetsz meg és naponta öt különböző terméket tudsz megrendelni), rendelkezned kell a szükséges zöldhasúval, melyeket különböző tevékenységekkel gyűjthetsz. Ezen felül minden esetben olvasd el a játék kiírást is!

3. Facebook-on szervezett GripGift játékok: ebbe a játéktípusba azok a játékok tartoznak, melyeket a GripGift üzemeltetői vagy főtámogatói szerveztek és a Facebook-on kerülnek meghirdetésre. Természetesen ezek a játékok is megjelennek a GripGift-en, hasonlóan a 4. pontban szereplő külső játékokhoz, azzal a különbséggel, hogy nem felhasználóink, hanem mi magunk töltjük fel a játék elérhetőségét.

A Facebook játékaink szervezője a GripGift és a GNSoft (vagy egy partnerünk). A Facebook semmilyen módon nem működik közre a Facebookon meghirdetett játékainkban.
A Facebook játékainkon általában úgy vehetsz részt, hogy lájkolod azt és hozzászólsz, de minden esetben nézd meg a játék kiírását is!
A sorsolás, illetve kiértékelés a hozzászólók között történik a játéknál kiírt időpontban.
A Facebook játékaink sorsolását a random.org weboldal segítségével végezzük.

4. Külső játékok: nem számítanak GripGiften szervezettnek azok a játékok, melyeket felhasználóink töltenek fel. Ezeket a játékokat külső játékoknak szoktunk hívni, magát a játékot mindig a Játszom! gombra kattintva éred el. A külső játékok szabályzatát és nyertesét is mindig a kiíró (játékot szervező) oldalán keresd.

További feltételek

Nyereményjátékainkon csak érvényes postai címmel rendelkező felhasználók vagy Facebook követők vehetnek részt.
Nyertesként csak valós névvel ellátott GripGift, vagy Facebook profillal lehet kikerülni.
A játékok meghirdetését követően a nyereményjáték befejezéséig nem módosítunk a feltételeken. Amennyiben bárminemű visszaélés történik, úgy fenntartjuk a jogot, hogy töröljük a nyereményjátékot, vagy ne hirdessünk nyertest.
A GripGift és a főtámogató alkalmazottai és azok családtagjai nem vehetnek részt az általuk szervezett GripGiften sorsolásra kerülő játékokban.

Nyertesek meghirdetése és kiértesítése

A nyertesek nevének és azonosítójának (GripGift felhasználónév vagy Facebook játék esetén a Facebook profil) közzététele a játék sorsolása után egy külön Facebook posztban történik, illetve automatikusan megjelenik nyerteseink oldalán, valamint a játék GripGift oldalán is.
A sorsolásos, és egyéb játékaink nyertesei ezen felül emailes értesítést is kapnak automatikusan. Facebook játék esetén privát üzenet küldésére a Facebook nem ad lehetőséget, csak akkor tudunk válaszolni, ha a nyertes felkeres minket üzenetben.
Facebook játékaink esetén, ha a nyertes két hétig nem jelentkezik, akkor játéktől függően újrasorsolásra kerül az ajándék, vagy újraindítjuk a játékot. Ha a saját szervezésű - nem Facebook-os - játék nyertese nem jeleníti meg GripGift profiljában a lakcímét és telefonszámát, akkor sem tudjuk részére megküldeni a nyereményét. Ha címét nem, de telefonszámát megadta a felhasználó, akkor felhívjuk a nyertest, hogy a címét tüntesse fel profiljában. Ha nem adta meg telefonszámát sem, akkor nem tudjuk jelezni felé a hiányosságot. Amennyiben a lakcím nincs megadva a nyertes profiljában, a sorsolást követő két hét után játéktól függően újrasorsolásra kerül az ajándék, vagy folytatjuk a játékot (azaz meghosszabbítjuk a nevezési határidőt).

Nyeremények megküldése

A nyeremények megküldése postai úton történik ajánlott küldeményként a nyertes regisztrációkor megadott címére, vagy Facebook játék esetén az egyeztetés során megadott címre (tehát nem is kell menned sehová, hogy megkaphasd). A címzés neveként csak a nyertes nevét van módunkban megjeleníteni, más névre nem tudjuk küldeni.
Ha Zöldhasú játékainkban egy vagy több, összesen 1000 zöldhasú érték alatti tárgyakra csapsz le, akkor tudnod kell, hogy önállóan nem küldjük meg az alacsony értéke és irreálisan magas postaköltsége miatt, hanem más játékon lecsapott tárggyal együtt, vagy nyereménnyel együtt kerül csak megküldésre.
A megküldéssel kapcsolatban semmilyen költséget nem számolunk fel.
A GripGift üzemeltetője, vagy főtámogatója által szervezett sorsolásos, szavazásos, zöldhasús stb. vagy Facebook játékok nyereménye után az aktuális jogszabályok szerinti személyi jövedelemadó (SZJA) és egészségügyi hozzájárulás (EHO) minden esetben megfizetésre kerül.