Közeledik Anyák napja... Egy fontos üzenet a boldogságról!

Mi is a boldogság? Mindenkinek más, illetve mindenkinek ugyanaz. Van aki eléri a célját, és boldogságot érez. Van aki segít másokon, ez boldogságot ad neki. Van, akinek a csoki szabadítja fel a napi boldogság hormonjait. Van aki kapni szeret, van aki utazni. A család, a gyermek pedig már önmagában boldogság. Van aki AD másoknak és ettől lesz igazán boldog.

2015-04-30 | GripGift | 1097


Sokan elérik a boldogságot, néhányan nem. Jó hír, hogy aki - még - nem érte el, csak nem volt elég kitartó, vagy esetleg rossz helyen "keresgélt".

Adj valamit TE is! Nyerj játékainkban családodnak vagy magadnak, vagy csapj le valamire Zöldhasú játékainkban! Legyél attól boldog Te is, hogy gyermekednek, unokádnak, vagy édesanyádnak, nagymamádnak adhatsz valamit, esetleg magadnak szerzel meg egy kis kincset (egy felhasználónk nevezte így a zöldhasú játékokban megszerzett dolgait :-)

Szemezgess a feltöltött játékokban, felhasználóink segítségével összegyűjtöttük Neked az ország szinte összes játékát. Válogass a feltöltött külső blogokban, vagy indíts saját blogot a GripGift-en! Írj történetet, írj mesét, írj sztorit, okozz örömet másoknak! Válogass a rengeteg feltöltött rendezvény közt, érezd jó magad!

Mi ezzel tudunk hozzájárulni ahhoz, hogy a GripGift tábora - legalább egy kicsit - boldogabb lehessen, hogy Neked is jobb lehessen ez a világ!

Nekünk az a boldogság, hogy örömet okozhatunk Nektek! Ez a GripGift ajándéka, Nektek és nekünk! :-)

www.gripgift.hu
Címkék: boldogság boldog
Vissza a többi bejegyzéshez
134.923    1055    56    6

Üdvözlünk a GripGift hivatalos blogján! Itt mindent közzéteszünk, ami a fejlesztésekkel és újításokkal kapcsolatos, plusz egyéb híreket és érdekességeket is tervezünk megosztani veletek!

Kövess a Facebook-on is!