Almás rebarbarakrém leves - Gluténmentes, tejmentes, vitaminos, és még olcsó is. :)
- Gluténmentes, laktózmentes, vitaminos, és még olcsó is. :)
2015-10-19 | lakmag | 1030
Hozzávalók:
1 csokor rebarbara
2 db közpes alma
1 vanilliáscukor
cukor, citromlé, fahéj Ãzlés szerint.
A megpucolt, összevágott almát és rebarbarát kb egy liter vÃzben feltettem fÅ‘ni, a cukrokkal, fahéjjal, pici citromlével. - Szinte csak felforr, - max öt perc, - és már el is lehet zárni, aztán irány a turmix.
Nem kell se liszt, se tejföl, se puding...
Kellemes, egyszerre édeskés és kissé fanyar, vitaminos finomság lett a kÃsérlet eredménye, ráadásul nagyon kevés hozzávalóból. - A fÅ‘ hozzávalók teremnek a legtöbb kertben.
Hidegen hűsÃt, melegen pedig átmelengetett. - Örülök, hogy kipróbáltam. :)
CÃmkék: olcsó rebarbara alma kert leves finomság kisérlet gluténmentes laktózmentes tejmentes Vissza a többi bejegyzéshez